Filling Pieces voor dames

Nu de uitverkoop eindelijk weer is afgelopen kan ik mijn kledingkast weer langzaamaan vol gaan leggen met mijn zomerkleren. Net als ieder jaar ben ik op sommige kleren wel uitgekeken, andere kunnen wel nog een zomer mee.
Na een blik tussen mijn zomerschoenen viel me op dat eigenlijk alleen mij All-stars nog wel een paar festivals meekunnen. Mijn Roshrunners en Airforces van Nike zijn helemaal vertrapt en eigenlijk ben ik voor de komende zomer op zoek naar schoenen die niet alleen tijdens festivals en dagjes uit leuk zijn, maar die ik ook tijdens het werk kan dragen. Ik ben namelijk van functie veranderd en moet me vind ik toch wel wat netter gaan kleden.
Een vriendin van me wees me, tijdens mijn zoektocht naar nieuwe sneakers, op Filling Pieces. Nu had mijn ex-vriend altijd wel Filling Pieces en vond ik die heel leuk, maar was ik niet op de hoogte dat Filling Pieces ook damesschoenen in de collectie heeft. Helaas verkoopt het merk geen schoenen op hun eigen website, maar gelukkig kon ik via Exclusievekleren.nl precies zien waar je Filling Pieces allemaal online kunt kopen.
Ben jij zelf ook op zoek naar Filling Pieces? Dan geef ik je in ieder geval de tip om eens een kijkje op die site te nemen!